Ajánlatkérés TÁBORI ÁGY bérlésre

Kérjük, töltse ki most az alábbi űrlapot, hogy mielőbb elkezdhessünk dolgozni az Ön ajánlatán!

Rossz tapasztalata van az űrlapos ajánlatkérésekkel?

Valóban nem ritka, hogy egy árajánlatkérő űrlap beküldése után nem érkezik válasz, vagy ha mégis, túl hosszú ideig kell várni rá. Ez időrabló, bosszantó és szerintünk is teljesen elfogadhatatlan eljárás!

Garantáljuk, hogy 1,5 munkanapon belül egy alaposan kidolgozott, testre szabott árajánlatot küldünk!

Megrendelése esetén igyekszünk teljes szolgáltatást nyújtani

A megrendelt tábori ágyakat pontosan a kért időpontra kiszállítjuk. Amennyiben igényli, a helyszínen felállítva adjuk át, majd a bérlés végén az Önnel egyeztetett időpontban elszállítjuk a fekhelyeket.

Az ajánlatkérés Önre, illetve vállalkozására nézve semmiféle kötelezettséggel nem jár!  

Ajánlatkérő űrlap

.

15 + 2 =

Mi történik azután, hogy elküldte az ajánlatkérő űrlapot?

Az ajánlatkérés beküldését követően, annak kézhezvételéről visszaigazolást küldünk. A gördülékenyebb kapcsolattartás érdekében a visszaigazolásban ügyintézőnk közvetlen telefonszámát is megküldjük Önnek.

Az itt megadott adatok alapján emailben adunk Önnek árajánlatot, melyben minden lényeges információt megtalál a további tervezéshez. Ha a megjelölt időpontban bármi okból nem tudunk kérésének eleget tenni, erről minden esetben tájékoztatjuk Önt, valamint javaslatot teszünk a megoldásra.

 

 

A bérleti díjat mindig az adott projektre számoljuk ki (ezért nem teszünk közzé árlistát). Az árképzésben figyelembe vesszük a kért mennyiséget, a bérlet időtartamát és szezonon belüli, időbeni elhelyezkedését is. A szállítási költséget is a tényleges kilométerek szerint kalkuláljuk (nem átalánydíj).

Ön a küldött anyagból eldöntheti, hogy az általunk ajánlott tábori ágyak és a kapcsolódó költségek megfelelnek-e elképzeléseinek, vagy további alternatívákat szeretne látni, mielőtt döntést hozna.

Először tartottam az internetes ügyintézéstől, de aztán nagyon kellemesen csalódtam az egész teljesítés közben. Senki ne ijedjen meg a kapcsolatfelvétel módjától (űrlap), mert aztán minden gyors és O.K. Minden super, korrekt volt, MEGBÍZHATÓAK!

H. Miklós

Újfehértó

Honlapjuk hitelesnek, őszintének tűnt, az áraik pedig megfizethetőek, nem magasak. Kitűnő volt a szolgáltatás is, és kulturált, kedves a személyzet, mind a rendelés felvevő, mind a helyszíni kiszállító. Katonásan jó szolgáltatást nyújtottak, ami manapság nagyon ritka.

K-né H. Ibolya

Budapest 18

Mivel az interneten találtam rátok, elsősorban a honlapotokat találtam megnyerőnek, de miután felvettük a kapcsolatot, beigazolódott amit a honlap is tükrözött! Jó kapcsolattartás, rugalmasság, pontosság,és ami a legfontosabb szerintem: a megbeszéltekhez képest semmi csalódás!

V. Tamás

Budapest 17