Kik vagyunk? Ismerjen meg bennünket!

Cégadatok, kapcsolatfelvétel, egy kis „történelem” és más fontos tények,
avagy ami a bérelhető tábori ágyak kulisszái mögött van.

Kérdései vannak a bérléssel vagy ágyainkkal kapcsolatban? Tegye fel őket, válaszolunk!


Fontos: az Ön érdekében árajánlatot kizárólag emailben adunk!

Miért így csináljuk? A tábori ágy bérbeadás erősen szezonális műfaj, így tavasztól őszig rengetegen kérnek árajánlatot kisebb-nagyobb rendezvények kapcsán. Ránk építhet a rendezvény szervezése során: minden kiadott ajánlathoz már az ajánlat kiadásának pillanatában, előre lefoglaljuk a szükséges eszközöket és a szállítási kapacitást, amit az ajánlat érvényességi idejéig fenntartunk, illetve a megrendeléskor véglegesítünk. 

 

Minden egyes projektre egyedileg végzünk számításokat, mely sok tényező függvénye. A testre szabott árakon kívül részletes árajánlatunk fontos információkat tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy Ön valóban megalapozott, jó döntést hozzon.

G.G.Arche Kft.

 

A G.G.Arche Kft. egy 2004. év elején alapított, magyar kisvállalkozás. Tesszük a dolgunkat. Integritásunkat és ügyfeleink szolgálatát fontosabb értéknek tekintjük, mint azt, hogy mindig nagyobbra és nagyobbra nőjünk.

Ennek ellenére (vagy talán éppen ennek köszönhetően?) visszatérő megrendelőink között a hazai rendezvényszervező szakma nagy nevei is megtalálhatók, a családi programoktól a nemzetközi sport eseményig számtalan sikeres rendezvényben közreműködtünk.

Üzenetküldés űrlapon keresztül


Üzenetküldéshez használhatja ezt az űrlapot, de amennyiben személyre szabott árajánlatot szeretne, kérjük használja a honlap „
Ajánlatkérés” -menüpontját, vagy kattintson a fentebb látható piros gombra!

Ha választ vár üzenetére, legalább egy elérhetőséget mindenképpen adjon meg! Fontos: az űrlap nem tudja ellenőrizni az Ön által megadott információkat, ezért mindig ügyeljen arra, hogy helyesen írja be az adatokat!

Ajánlatkérésére igyekszünk gyorsan, de legkésőbb 1,5 munkanapon belül válaszolni. Amennyiben munkanapokon 36 órán belül nem kap visszajelzést az csakis valamilyen hiba miatt történhet, ez esetben, kérjük ne habozzon megkeresni bennünket más csatornán (telefon, email) keresztül!

Üzenjen nekünk!

.

10 + 13 =

G.G.Arche Kft. email cím | Tábori ágy bérlés, pótágy kölcsönzés

Email címünk

info@fekhely-berles.hu

Amennyiben emailben keres meg bennünket, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Önnek! Kérhet árajánlatot emailen keresztül is, ha ezen a módon könnyebb összefoglalnia a bérlettel kapcsolatos információkat, de lehetőleg ebben az esetben is ismerkedjen meg az ajánlatkérő űrlap mezőivel, hogy tudja, mely adatokat kell mindenképpen megadnia.

Telefonszámunk

+36 (20) 320 2579

A fenti telefonszámon munkanapokon reggel 9 órától 17 óráig fogadjuk hívását.

Minden kérdésére örömmel válaszolunk! Szívesen segítünk a tervezésben, a lehetőségekkel kapcsolatos tájékozódásban, hogy igényét minél pontosabban fogalmazhassa meg (árajánlatot kizárólag emailben küldünk). Lehetséges, hogy hívását nem tudjuk azonnal fogadni. Kérjük, minden esetben használjon hívószám kijelzést, hogy visszahívhassuk Önt!

G.G.Arche Kft. telefonszám +36 20 320 2579 | Tábori ágy bérlés, pótágy kölcsönzés

Mindennel elégedett vagyok, az előzetes tájékoztatástól a szerződésig minden korrekt volt. Udvariasak és segítőkészek voltak. Ajánlottam ismerőseimnek is az Önök szolgáltatásait.

L-né Sz. Mária

Budapest XIV.

Hiteles bemutatkozás, áttekinthető honlap. Kiváló, megbízható szolgáltató, tanítaniuk kellene a szakmát! Nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk. Legközelebb is ugyanígy döntenénk! Köszönjük!

J. Jánosné

Budapest XVIII.

A weboldalon leírt megnyerő bemutatkozás, illetve korrekt áron történő házhoz szállítás miatt választottam Önöket. A leírtaknak megfelelően történt minden, pontos ki- és vissza szállítás, hibátlan bútorok.

P. Gábor

Délegyháza

G.G.Arche Kft. military csapatépítő tréning | Tábori ágy bérlés, pótágy kölcsönzés

Hogyan kezdődött?

A G.G.Arche Kft. egy 2004. év elején alapított, magyar tulajdonú kisvállalkozás. Kezdetben katonás jellegű, játékos, de igen látványos és hangulatos csapatépítő tréningeket szerveztünk, alkalmanként 50-150 résztvevő számára. Azért, hogy a rendezvényeken minél autentikusabb keretek között tudjunk „játszani”, folyamatosan fejlesztettük eszköz parkunkat, egyebek mellett kiváló katonai sátrakat és mindenféle olíva zöld, meg terepmintás holmit vásároltunk. 


Kis érdekesség, hogy a jelen webhelyen látható színeket ekkor kezdtük el használni és alkalmazzuk azóta is következetesen.

Kölcsönadott táborok

Idővel a kellékek egy része „önálló életre kelt”. Hamarosan (2007-től) a katonai sátrakat már nem alkalmilag, hanem önálló üzletág keretében adtuk bérbe, amit két éven belül a tábori ágyak nagy számban történő felvásárlása, majd bérbe adása is követett.

Az akkoriban hozzánk is megérkező gazdasági válság következtében megcsappant az érdeklődés a költséges csapatépítő rendezvények iránt, ellenben a piac megszokott áraihoz képest olcsón elérhető katonai sátor bérlés forgalma fellendült. Így egyfajta csendes metamorfózissal a válság nem okozott igazi törést a cég életében, hiszen mindössze a rendezvényszervezésről az eszközök bérbeadására helyeztük át a fókuszt.

G.G.Arche Kft. Sárkányhajó Európa-Bajnokság 2009. | Tábori ágy bérlés, pótágy kölcsönzés
G.G.Arche Kft. Sharing Economy | Tábori ágy bérlés, pótágy kölcsönzés

A bérbeadás lett a küldetésünk!

A nyugati közgazdaság válsága, illetve az ennek következményeképpen kialakuló klímaváltozás ugyanis rávilágított arra, hogy életvitelünk jelen formájában nem fenntartható. Egyebek mellett a takarékosság, az erőforrások jobb elosztása alapvető egy túlfogyasztástól mentes, élhető világ megteremtéséhez. Mára a bérlés (költséghatékonysága mellett) a környezettudatos emberek választása lett. Hiszen ezen a módon a megtermelt javakat (itt: az ágyakat) több felhasználó között tudjuk újra és újra megosztani. Ezáltal Ügyfeleink mentesülnek a birtoklás összes kényszerű költségétől, illetve az ismétlődő megosztással egyben feleslegessé tesszük jó néhány újabb ágy legyártását is.

Jelen idő: tábori ágyak kölcsönzése

Közel egy évtizednyi eredményes munka és több, mint 2000 db sátor felépítését követően a 63M katonai sátor bérbeadás szolgáltatásunkkal (2016-ban) végleg felhagytunk, de a tábori ágy kölcsönzés tekintetében azóta sem lankadt az elkötelezettségünk.

Referenciáink jelentősek, a családi programoktól a nemzetközi sport eseményig számos sikeres rendezvényben közreműködtünk. Visszatérő megrendelőink között a hazai rendezvényszervező szakma nagy nevei is megtalálhatók. Legtöbbet Budapesten és 100 km -es körzetében dolgozunk, de szinte az egész országot bejártuk az eltelt évek alatt. Ezen felül határon túli ügyfeleink száma is folyamatosan növekszik, különös tekintettel a Felvidék magyarlakta régióira.

G.G.Arche Kft. kisteherautó flotta | Tábori ágy, pótágy szállítás

Néhány szó a tábori ágy logisztikájÁról

A fekhelyeket saját, újszerű kisteherautó flottánkkal szállítjuk. Fontos tudnia, hogy a tényleges költségeknél egy forinttal sem kérünk többet a szállításért, a telephelyünkhöz közeli régiókban pedig eleve kedvezményes kondíciókat alkalmazunk


Ahogy minden tevékenységünkért, úgy
szállításainkért is igyekszünk teljes felelősséget vállalni; a logisztikánk ökológiai “lábnyomát” például – a korszerű és optimalizált méretű járműpark üzemeltetése mellett – karbonkreditek (VER) vásárlásával is próbáljuk csökkenteni.

Az ügyintézés gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. A kivitelezés is precízen történt, a kívánt időpontra minden a helyén volt. Mindennel elégedett vagyok!

H. András

Budapest XVI.

Példa értékű szolgáltatás! Sőt több, mint szolgáltatás inkább már törődésnek hívnám! Köszönöm szépen Viktor! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Biztosan nem fog csalódni!

H. László

Budapest, Europlac

Nagyon remek cég! Precizitás, kiváló szakmai hozzá értés, megbízhatóság, kimagasló korrektség, gyorsaság.

Öt csillagos szolgáltatást nyújtottak.

O. István

Ercsi