HONVÉDSÉGI (katonai) TÁBORI ÁGY FELVÁSÁRLÁS KÉSZPÉNZÉRT!

Ha eladná honvédségi tábori ágyait, feltétlenül keressen meg bennünket!

Katonai, katasztrófavédelmi tábori ágy felvásárlás, megvásárlás, vétel, átvétel készpénzért | G.G.Arche Kft.

Tábori ágy felvásárlás!

Mi kizárólag kifogástalan tábori ágyakat adunk bérbe, ezért fokozottan ügyelünk az állagmegóvásra a tárolástól a kiszállításig! Ennek ellenére nálunk is előfordul, hogy egyik-másik ágy megsérül, vagy egy rendezvényen néhány ágynak lába kel …

Ezeket pótolnunk kell. Mivel azonban az általunk használt ágyak gyártása évtizedekkel ezelőtt leállt, hirdetések útján gondoskodunk a kiegészítésről.

Ha Ön megválna tábori ágyaitól, azt egész évben azonnal, készpénzért megvásároljuk!

Katonai, katasztrófavédelmi tábori ágy felvásárlás, megvásárlás, vétel, átvétel készpénzért | G.G.Arche Kft.
Katonai, katasztrófavédelmi tábori ágy felvásárlás, megvásárlás, vétel, átvétel készpénzért | G.G.Arche Kft.

Tábori ágy átvétel akár nagyobb tételben is!

Ön kereshet vevőt a katonai tábori ágy(ak)ra apróhirdetés útján, vagy megpróbálhatja eladni őket egyesével, de ha inkább egy gyors és korrekt megoldást részesítene előnyben, mindenképpen vegye fel velünk is a kapcsolatot!

Amennyiben nagyobb tételt értékesítene, semmiképpen ne becsülje alá lehetőségeinket: volt olyan év, amikor 376 darabbal bővültünk, de átlagban is évente száz darab fölött vásárolunk tábori ágyakat!

Az ágyakkal nem üzletelünk, nem kereskedünk (magyarán: csak vásárolunk, eladás nincs), az vállalkozásunk egyik alap pillére.

Nézzük sorban, mit keresünk?

 

  • Komplett, hibátlan tábori ágy, jó állapotú matraccal
  • Hibátlan, rozsdamentes tábori ágy keret, ágy váz

Bennünket elsősorban a képeken látható honvédségi, katasztrófavédelmi tábori ágy érdekel, azokat keressük megvételre! (feketére festett acél váz, sodrony rugó, vastag vászon huzatba burkolt szivacs matrac)

Magyar katonai ágyakkal (kék színű, emeletessé alakítható, acél szerkezetű ágy, vaságy) üzemszerűen nem foglalkozunk, de mivel sokan keresnek nálunk ilyen alkalmatosságokat, ezekre vonatkozó ajánlatát is várjuk.

Katonai, katasztrófavédelmi tábori ágy felvásárlás, megvásárlás, vétel, átvétel készpénzért | G.G.Arche Kft.
G.G.Arche Kft. kisteherautó flotta | Katonai tábori ágy felvásárlás készpénzért

Nem okoz problémát a szállítás!

Szükség esetén, amennyiben az ágyak Budapesttől (telephelyünktől) távolabb találhatók és Ön nem tudja megoldani a szállítást, saját autóinkkal tudunk segíteni abban.

 

Többféle alkalmas kisteherautóval rendelkezünk, egy járműben egyszerre maximum 60-80 db ágy szállítható. A legjobb esetben – ha éppen Önhöz közel haladunk el munkánk során -, felvesszük az eladó ágyakat. Amennyiben pedig az ágy felvásárlás miatt külön utat kell szervezni, előzetesen megállapodunk a szállítási költség megosztásában.

Tábori ágy felvásárlás

.

6 + 9 =

Eladó ágyai vannak? Kössünk üzletet!


Ha eladó katonai, katasztrófavédelmi tábori ágyai vannak, ne halogassa a kapcsolatfelvételt!
A bal oldalon látható űrlapon keresztül küldje el nekünk adatait, mi pedig az Önnek kényelmesebb módon (emailben, vagy akár telefonon) rövid időn belül keresni fogjuk Önt!

Az űrlap mezői közül annyit tölt ki, amennyit jónak lát! Azonban sokkal jobban fel tudunk készülni a beszélgetésre, ha a minél konkrétabban megírja, mit szeretne eladni, illetve például hogy merre találhatók az eladó ágyak.

Ha választ vár üzenetére, legalább egy elérhetőséget mindenképpen adjon meg! Fontos: az űrlap nem tudja ellenőrizni az Ön által megadott információkat, ezért mindig ügyeljen arra, hogy helyesen írja be az adatokat!

Felajánlására igyekszünk gyorsan, de legkésőbb 1,5 munkanapon belül válaszolni! Amennyiben munkanapokon 36 órán belül nem kap visszajelzést, az csakis valamilyen hiba miatt történhet, ez esetben, kérjük ne habozzon újra megkeresni bennünket (pl. telefonon)!

Ön is kereshet bennünket!

+36 (20) 320 2579

A fenti telefonszámon munkanapokon reggel 9 órától 17 óráig fogadjuk hívását.

Várjuk a jelentkezését! Lehetséges azonban, hogy hívását nem tudjuk azonnal fogadni. Kérjük, minden esetben használjon hívószám kijelzést, hogy visszahívhassuk Önt!

G.G.Arche Kft. telefonszám +36 20 320 2579 | Tábori ágy felvásárlás, vétel